044 2370 687

Romukullan hinta

Romukullan hinta on korkealla ja romukullan myynti helppo tapaa myydä kulta rahaksi. MyyKulta ostaa romukultaa postin kautta kullan parhaaseen hintaan. Romukullan ostopalvelumme on romukullan myyjille täysin maksuton ja romukullan myynti on turvallista.

Ennen romukullan myyntiä kannattaa tehdä romukullan hinta -vertailu, koska romukullan hinta voi vaihdella paljonkin riippuen kullan ostajasta.

Kullan hinta määritellään kaksi kertaa päivässä London Gold Fixing:ssä ja tällä on vaikutus romukullasta maksettavaan kullan hintaan. Seuraamme kullan maailmanmarkkinahintaa ja päivitämme romukullan hinnan sen mukaisesti joten kullan myyjä saa meiltä korkeimman kullan hinnan.

MyyKullan kulta-asiantuntijat tekevät kullan hinta vertailua päivittäin ja meillä on hintatakuu mikä takaa romukullan myyjälle parhaan kullan hinnan Korkean kullan hinnan maksaminen on mahdollista koska yrityksemme on panostanut pelkästään postin kautta ostettavaan romukultaan eikä meillä ole kiinteitä romukullan ostopisteitä ympäri Suomea.

Romukullan myyntiä harkitsevan on hyvä tietää että MyyKulta ostaa kaikenlaista romukultaa eikä myytävien kultaesineiden kunnolla ole mitään väliä. Kaikki MyyKullan ostama romukulta sulatetaan ja kierrätetään edelleen. Romukullan myyjä saa halutessaan ei-kullattomat esineet takaisin.

MyyKulta postivakuuttaa jokaisen meille lähetettävän romukullan myyntipaketin 5000 € saakka ja romukullan myyjä voi lähettää myytävät kultaesineet luottavaisin mielin. MyyKullalle voi myydä romukultaa myös yli 5000 € arvosta, lisätietoa asiakaspalvelustamme puhelimitse 044 2370 687 (ma-pe klo 10-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@myykulta.fi


1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.