PARAS HINTA KULLASTA

Olemme koonneet alle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin liittyen kullan myyntiin.

1. Onko kullan myyminen postin kautta turvallista?
- Kyllä. Kullan myyntipaketin tilaaminen on meiltä täysin maksutonta ja postivakuutamme kaikki meille lähetettävät kullan myyntipaketit 5000 euroon asti. Mikäli asiakas haluaa myydä meille tätä suuremman määrän kultaa voidaan vakuusarvoa nostaa 15000 euroon asti.

2. Kauanko kestää ennen kuin saan maksun?
- Lähetämme kullan myyntipaketin saman päivän aikana tilauksesta ja saat sen yleensä parin päivän sisällä tilaamaasi osoitteeseen. Myyntipaketissa on kaikki tarpeellinen ohjeistus kullan turvalliseen myyntiin. Toimita myyntipaketti postin asiointipisteeseen ja vastaanotamme toimittamasi myyntipaketin yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme lähettämäsi kullan ja suoritamme maksun vielä saman päivän aikana.

3. Millaisia kultaesineitä teille voi myydä?
- Meille voi myydä kaikenlaisia kultaesineitä kuten koruja, kultaharkkoja, kultakolikoita, hammaskultaa, kultakelloja ym. Myytävien esineiden kunnolla ei ole väliä, koska kaikki ostamamme kulta sulatetaan edelleen kierrätettäväksi. Ostamme kultakorut eivät myöskään koskaan päädy mihinkään second-hand korukauppaan joten voit olla luottavaisin mielin etteivät mahdolliset kaiverrukset päädy esim. nettiin.

4. Mitä tarkoittaa mainostamanne "Paras kullan hinta takuu"?
- Tehokkaan toimintamme ansiosta pystymme maksamaan kulta- ja hopeaesineistä huippuhinnan. MyyKulta - hintatakuu tarkoittaa käytännössä että mikäli kullan myyjä saa joltain toiselta kullan ostajalta kirjallisesti ostotarjouksen myytävien kultaesineiden arvosta ja toimittaa kirjallisen ostotarjouksen meille niin voimme tehdä tarjouksen korkeammalla kullan hinnalla. Toimitettu kullan ostotarjous tulee olla päivätty ja siitä tulee käydä ilmi myytävien kultaesineiden karaatit sekä kullan painot.

5. Ostatteko myös hopeaa?
- Kyllä. Huomioithan että ostamme pienet määrät hopeaa vain kullan myynnin yhteydessä. Jos haluat lähettää postivakuutetussa turvapaketissa pelkkää hopeaa tulee myytävää hopeaa olla vähintään 200 grammaa. Mikäli olet myymässä isomman erän hopeaa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

6. Voinko saada kullattomat esineet takaisin?
- Tottakai! Saat halutessasi kaikki kullattomat esineet ja kivet takaisin maksutta 1.lk kirjeessä.

7. Voiko kaupan perua jos muutan mieleni?
- Ilman muuta. Kaupan voi aina perua kolmen pankkipäivän kuluessa siitä kun olemme sen maksaneet.

8. Onko teillä kiinteitä ostopisteitä?
- Ei ole. Ostamme keskittyneet ostamaan kultaa pelkästään postin kautta ja voimme näin palvella koko Suomea riippumatta asiakkaiden asuinpaikasta. Kiinteät ostopisteet tarkoittaisivat meille myös lisäkuluja emmekä voisi enää maksaa kullasta huippuhintaa.

9. Kauanko MyyKulta on toiminut?
- Olemme toimineet vuodesta 2012 lähtien. MyyKulta on korkeimpaan AAA-luottoluokkaan luokiteltu jalometallien ostaja. Tähän luottoluokkaan kuuluu vain 3 % suomalaisista yrityksistä. Meille on myönnetty myös Suomen Vahvimmat –sertifikaatti sekä Avainlippu -merkki osoituksena kotimaisesta palvelusta.

10. Asun Ruotsissa, voinko lähettää teille kultaa?
- Ostamme kultaa vain Suomessa asuvilta. Suosittelemme Ruotsissa kullan tai hopean myyntiä harkitseville WebbGuld - palvelua. Lisätietoa www.webbguld.se

Jos näistä ei löydy vastausta tai haluat lisätietoa niin voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 044 2370 687 (ma-pe klo 10-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@myykulta.fi

Myykulta.fi on turvallinen suomalainen kullan ostaja jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Lue lisää hinnoista ja ehdoista.
Oletko myymässä isomman erän kultaa? Ota yhteyttä etukäteen ja pyydä tarjous.