044 2370 687

Olemme koonneet alle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin liittyen kullan myyntiin.

1. Onko kullan myyminen postin kautta turvallista?
- Kyllä. Kullan myyntipaketin tilaaminen on meiltä täysin maksutonta ja postivakuutamme kaikki meille lähetettävät kullan myyntipaketit 5000 euroon asti.

2. Kauanko kestää ennen kuin saan maksun?
- Lähetämme kullan myyntipaketin saman päivän aikana tilauksesta ja saat sen yleensä parin päivän sisällä tilaamaasi osoitteeseen. Myyntipaketissa on kaikki tarpeellinen ohjeistus kullan turvalliseen myyntiin. Toimita myyntipaketti postin asiointipisteeseen ja vastaanotamme toimittamasi myyntipaketin yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme lähettämäsi kullan ja suoritamme maksun vielä saman päivän aikana.

3. Millaisia kultaesineitä teille voi myydä?
- Meille voi myydä kaikenlaisia kultaesineitä kuten koruja, kultaharkkoja, kultakolikoita, hammaskultaa, kultakelloja ym. Myytävien esineiden kunnolla ei ole väliä, koska kaikki ostamamme kulta sulatetaan edelleen kierrätettäväksi. Ostamme kultakorut eivät myöskään koskaan päädy mihinkään second-hand korukauppaan joten voit olla luottavaisin mielin etteivät mahdolliset kaiverrukset päädy esim. nettiin.

4. Mitä tarkoittaa mainostamanne "Paras kullan hinta takuu"?
- Kullan maailmanmarkkinahinta vaihtelee päivittäin. Päivitämme ostohintamme sen mukaisesti ja maksamme aina päivän parhaan mahdollisen hinnan.

5. Ostatteko myös hopeaa?
- Emme valitettavasti osta. Olemme keskittyneet pelkästään kullan ostoon josta voimme maksaa suurten ostovolyymiemme ansiosta asiakkaillemme huippuhintaa.

6. Voinko saada kullattomat esineet takaisin?
- Tottakai! Saat halutessasi kaikki kullattomat esineet ja kivet takaisin postivakuutetun lähetyksen toimituskuluilla.

7. Voiko kaupan perua jos muutan mieleni?
- Ilman muuta. Kaupan voi aina perua kolmen pankkipäivän kuluessa siitä kun olemme sen maksaneet.

8. Onko teillä kiinteitä ostopisteitä?
- Ei ole. Ostamme keskittyneet ostamaan kultaa pelkästään postin kautta ja voimme näin palvella koko Suomea riippumatta asiakkaiden asuinpaikasta. Kiinteät ostopisteet tarkoittaisivat meille myös lisäkuluja emmekä voisi enää maksaa kullasta huippuhintaa.

9. Kauanko MyyKulta on toiminut?
- MyyKulta on toiminut alalla jo vuosia ja olemme palvelleet yli 10.000 asiakasta.

Jos näistä ei löydy vastausta tai haluat lisätietoa niin voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 044 2370 687 (ma-pe klo 10-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@myykulta.fi

1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.