044 2370 687

Kullan maksu ja korkein kullan hinta maksetaan pankkitilille.

Kullan maksu parhaaseen mahdolliseen kullan hintaan turvallisesti ja luotettavasti on todennäköisesti jokaisen kullan myyjän mielessä. Kullan hintojen vertaaminen voi olla tosin hankalaa, koska joillakin kullan ostajilla voi olla piilokuluja jotka vähentävät kullasta maksettavaa ostohintaa.

Nopea kullan maksu, korkea kullan hinta ja asiakaspalvelu ovat MyyKullan arvoista tärkeimmät. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein palvelumme mittari.

MyyKullan hintatakuu takaa kullan myyjälle aina korkeimman kullan hinnan. Kullan hintatakuumme tarkoittaa että mikäli kullan myyjä saa joltain toiselta kullan ostajalta kirjallisesti ostotarjouksen kullan arvosta ja toimittaa sen meille niin voimme tehdä tarjouksen korkeammalla kullan hinnalla. Toimitettu ostotarjous tulee olla päivätty ja siitä tulee käydä ilmi kultaesineiden karaatit sekä kullan painot.

MyyKullan asiakkaiden kullan maksut suoritetaan Osuuspankin kautta joka arkipäivä viimeistään klo 16.00. Kullan maksu suoritetaan heti kun kulta-asiantuntijamme ovat arvioineet kultaesineiden arvot. Parhaimmillaan kullan maksu on kullan myyjän pankkitilillä jo saman päivän aikana.

1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.