044 2370 687

Myy kulta rahaksi korkeimpaan kullan hintaan.

MyyKulta on 100% suomalainen kullan ostaja ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Tarjoamme kuluttajille helpon, turvallisen ja luotettavan palvelun myydä kulta rahaksi. Ostamme kultaa postin kautta kaikessa muodossa.

Kullan ostopalvelumme kattaa koko Suomen Hangosta Utsjoelle. Meille voi myydä esim. kultakoruja, kultalaattoja, kultakolikoita, hammaskultaa ym. MyyKullalla ei ole kalliita kiinteitä ostopisteitä joten voimme maksaa kullasta huippuhinnan. Ostamme kultaa aina päivän parhaalla hinnalla riippuen kullan maailmanmarkkinahinnan vaihteluista.

Kullan myyntiin voi liittyä kysymyksiä, joihin olemme aina valmiina vastaamaan. Asiakastyytyväisyys on meille kaiken toiminnan A ja O. Olemme panostaneet henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja autamme mielellämme kun tarvitset lisätietoa kullan myynnistä. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos haluat myydä meille kultaa niin aloita tilaamalla maksuton MyyKulta - kullan myyntipaketti. Kullan myyntipaketti sisältää kaiken tarpeellisen turvalliseen ja luotettavaan kullan myyntiin. Myyntipaketti on kuluttajille täysin ilmainen ja olemme vakuuttaneet sen 5000 € asti.

Kullan myyntipaketin voi tilata maksutta nettisivultamme, puhelimitse 044 2370 687 (ma-pe klo 10-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@myykulta.fi

1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.