044 2370 687

Kullan hinta vertailu kannattaa

Kullan hinta vertailu ja parhaan kullan hinnan löytäminen kannattaa. MyyKulta maksaa kullan hintavertailujen mukaan Suomen korkeinta kullan hintaa. Maksamme kullan hinta on kullan hintavertailu sivustojen mukaan noin 10-20% korkeampi kilpailijoihimme nähden.

Meille on tärkeätä että asiakkaamme saavat Suomen parhaan mahdollisen kullan hinnan. MyyKulta toimii yhteistyössä alan parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja korkea kulta hinta on mahdollista maksaa suurten ostovolyymiemme ansiosta.

Meillä on käytössä kullan hintatakuu mikä mahdollistaa kullan myyjälle korkeimman kullan hinnan. MyyKulta - hintatakuu tarkoittaa käytännössä että mikäli kullan myyjä saa joltain toiselta kullan ostajalta kirjallisesti ostotarjouksen myytävien kultaesineiden arvosta ja toimittaa kirjallisen ostotarjouksen meille niin voimme tehdä tarjouksen korkeammalla kullan hinnalla. Toimitettu kullan ostotarjous tulee olla päivätty ja siitä tulee käydä ilmi myytävien kultaesineiden karaatit sekä kullan painot.

Kullan hinta on tärkeä kriteeri kullan myyjälle, mutta pidämme asiantuntevaa asiakaspalvelua myös erittäin tärkeänä. Olemme valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin kullan myynnistä joka arkipäivä.

1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.