044 2370 687

Kullan myyntipaketti

Kullan myyntipaketti sisältää kullan myyntipakkauksen, jossa on kullan myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä valmiiksi maksettu postivakuutettu lähetys palautuskuori. Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Voit myydä meille kaikenlaisia kultaesineitä kuten koruja, harkkoja, kolikoita, hammaskultaa ja kelloja.

Postilähetys on vakuutettu 5000 euroon asti joten voit turvallisin mielin lähettää meille kultaesineesi. Postivakuutettu lähetys tulee viedä postiin ja luovuttaa postivirkailijalle. Toimimalla näin tulee vakuutus voimaan ja saat itsellesi leimatun todistuksen vakuutuksen voimassaolosta. Postivakuutetun lähetyksen seuranta käy kätevästi postin lähetystunnuksella (malli: VV012345678FI). Syötä tunnus postin nettisivuilla olevaan lähetyksenseuranta osioon ja näet missä vaiheessa on lähetyksesi.

Vastaanotamme postin lähetyksen yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa. Kulta-asiantuntijamme suorittaa heti kultaesineiden arvioinnin ja maksamme rahat kullan myyjän tilille.

Kullan myyntipaketti on tilaajalle täysin ilmainen kun lähettää meille kultaa. Voit tilata kullan myyntipaketin nettisivultamme ja saat sen postissa heti seuraavana arkipäivänä. Mikäli et saa myyntipakkausta kolmen arkipäivän kuluessa niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.