PARAS HINTA KULLASTA

Miten voimme maksaa parhaimman hinnan kullasta ja hopeasta?

Suuri osa kilpailevista kullan-, hopean- ja muiden jalometallien ostajista, kultasepistä, koruliikkeistä ymv. toimivat joko kiinteissä toimitiloissa tai kiertävissä ostopisteissä. Nämä myyntipaikat sopivat mainiosti asiakkaille jotka arvostavat henkilökohtaista palvelua ja haluavat nähdä koko arviointitapahtuman paikan päälle. Em. yrityksille tulee kuitenkin niiden ylläpidosta kuluja jotka näkyvät luonnollisesti heidän tarjoamissa hinnoissa.

Meille on tärkeää että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen päivän hinnan ja sen voimme tehdä ilman kalliita liiketiloja tai kiertäviä ostopisteitä. Pidämme MyyKullan kiinteät kulut minimissään ja ostamme kultaa ja hopeaa vain netin kautta.

Tehokkaan toimintamme ansiosta pystymme maksamaan kulta- ja hopeaesineistä huippuhinnan. Seuraamme kilpailijoidemme tarjoamia hintoja päivittäin ja varmistamme, että ostohintamme ovat kilpailukykyiset. Toimimme reilun kaupan mukaisesti ja palautamme esineet täysin maksutta mikäli asiakas ei ole tyytyväinen hintaamme.

Esineiden jalometallipitoisuuden sekä painon selvittäminen on tarkkaa työtä. Jalometalliasiantuntijoillamme on käytössä työvälineet joilla analysoida tarkasti ja luotettavasti esineiden jalometallipitoisuudet sekä painot.

Olemme ylpeitä yrityksemme saamista tunnustuksista ja asiakkaamme voivat luottaa palveluumme. Yrityksemme on luokiteltu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja meille on myönnetty Suomen Vahvimmat –sertifikaatti sekä Avainlippu -merkki osoituksena kotimaisesta palvelusta.

Olemme mielellämme avuksi jos haluat saada helposti ja nopeasti markkinoiden parhaan kullan ja hopean hinnan omalta kotisohvaltasi.

Myykulta.fi on turvallinen suomalainen kullan ostaja jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Lue lisää hinnoista ja ehdoista.
Oletko myymässä isomman erän kultaa? Ota yhteyttä etukäteen ja pyydä tarjous.