044 2370 687

Paras kullan hinta

Kullan maailmanmarkkinahinta määritellään kaksi kertaa päivässä London Gold Fixing:ssä. Kultaa ostetaan ja myydään päivän hintaan riippuen kullan karaattimäärästä. Jos haluaa myydä kultaa kannattaa verrata eri kullanostajien ostohintoja. Kullasta maksettu grammahinta ja ehdot voivat erota eri kullanostajien välillä. Yksittäinen kullanostaja ei vältämättä tarjoa parhainta hintaa kaikista karaattipitoisuuksista.

Kullan hinnan lisäksi on hyvä huomioida ja tutustua kullanostajien ehtoihin ennen kaupantekoa. Joidenkin kullanostajien nettisivuilta voi tilata myös kullan myyntipakkauksen, jolla pystyy lähettämään kultaa myytäväksi.

Mikäli käytät kullanostajalta tilattua myyntipakkausta niin varmista että sen tilaaminen on ilmaista ja että kultaesineiden lähettäminen myyntipakkauksessa on vakuutettu. MyyKullan myyntipakkauksen eli Kullan myyntipaketin tilaaminen ei maksa mitään ja myytävien kultaesineiden lähetys Kullan myyntipaketilla on aina vakuutettu 5000 euroon asti.

MyyKullan asiakaspalvelusta on myös mahdollista tilata useampia Kullan myyntipaketteja mikäli arvioit kultaesineitesi olevan arvokkaampia. MyyKullan henkilökunnalla on vuosien kokemus kullan arvioinnista, myynnistä ja kierrättämisestä.

Myytävien kultaesineiden kunnolla ei ole väliä koska kaikki ostamamme kulta kierrätetään.

Tehokkaan toimintamme ansiosta pystymme maksamaan kultaesineistäsi hyvän hinnan ja voimme hyvillä mielin antaa 100% asiakastyytyväisyyden.


1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu pankkitilillesi

Vastaanotamme postin lähetyksen 1-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat tilillesi.